InnoBA

innoBA és l’equipament de Barcelona Activa que ofereix activitats, serveis especialitzats, recerca, formació i espais d’experimentació i incubació, en l’àmbit de l’Economia Social i Solidària (ESS) i la Innovació Socioeconòmica. Un equipament que s’adreça tant a aquelles persones i organitzacions que volen tenir un primer contacte amb l’Economia Social i Solidària, com a les que ja tenen projectes en marxa.

innoBA vol ser un centre pioner en la recerca i bones pràctiques entorn aquest àmbit, tant a nivell local com internacional. Per aquest motiu, ofereix formació bàsica en Economia Social i Solidària, a més d’un espai per al desenvolupament de projectes. És també el centre on hi tenen cabuda diverses activitats dins del marc de la Innovació Socioeconòmica.

innoBA es troba a l’equipament municipal de l’Ajuntament de Barcelona de Can Jaumandreu, al barri de Provençals del Poblenou (Sant Martí), on comparteix l’espai amb la Universitat de Barcelona.

Detalls del lloc
Mapa del lloc
Actes del recinte
També us poden agradar aquests esdeveniments.
9 de març de 2022
En aquesta edició de l’Open Data Day la dediquem a divulgar coneixement i experiències sobre les dades obertes públiques disponibles i les oportunitats de les seva reutilització. Establint un diàleg entre les administracions i persones reutilitzadores per millorar el seu ús efectiu.