Canòdrom

L’Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica és un espai únic a Barcelona: un ateneu-laboratori nou i experimental, obert al barri, a la ciutat i al món. Una cruïlla entre la cultura digital, les tecnologies lliures, els drets digitals i la participació democràtica. A través d’aquesta confluència es treballa en un ampli ventall de temàtiques, com són els feminismes, els drets humans, la justícia social, la diversitat, el model urbà o la sostenibilitat.

El seu repte és acostar la cultura digital i la innovació democràtica al territori proper i ser alhora lloc de trobada per a comunitats organitzades, projectes socials, centres de recerca i ciutadania, que decidiran de forma participada què és el Canòdrom.

El Canòdrom vol ser l’espai públic de referència a Barcelona pel que fa a innovació democràtica, participació ciutadana i cultura digital. Per això s’acullen projectes punters en residència, es dona suport a la recerca i s’assessora a entitats i col·lectius del barri que vulguin implementar eines digitals i de participació en els seus projectes.

El Canòdrom és més obert que mai: vine a descobrir-lo i fes-te’l teu.

Detalls del lloc
Mapa del lloc
Actes del recinte
També us poden agradar aquests esdeveniments.
7 de març de 2022
En el marc del dia de la dona, 8M i del OpenDataDay, GenderDataLab.org moderarà un debat centrat en la necessitat de disposar de dades obertes amb perspectiva de gènere.  Al debat participen, la Direcció de Dades Obertes de Generalitat, Desprotegides.cat, DatosContraElRuido.org i CKAN-OKF. Els participants exposaran les seves visions i definiran els reptes que suposa...