Thais Ruiz de Alda

Tecnòloga. Més de 20 anys treballant a entorns digitals i tecnològics. Jurista de formació, estudis de doctorat en Teoria Política i politques públiques, ha dirigit equips i projectes digitals des de 1999. Actualment és Fundadora i Directora Executiva de DigitalFems, i coordinadora de GenderDataLab, un repositori de dades obertes amb perspectiva de gènere.

En el darrers anys ha estat la Managing Director de la consultora de software Thoughtworks, ha organizat esdeveniments sectorials internacionals, i ha co creat un laboratori de tecnopolitica: LaT. És investigadora, conferenciant i mentora de projectes d’innovació digital social.

DigitalFems i GenderDataLab
DigitalFems és una entitat social sense ànim de lucre, que presta serveis de consultoria tecnològica amb perspectiva de gènere a empreses, administracions públiques i entitats.
GenderDatalab.org és una plataforma col·laborativa, un repositori de dades amb perspectiva de gènere i un centre de recursos comuns per a institutions, empreses, entitats i activistes de dades.

Detalls del ponent
Actes del Ponent
També us poden agradar aquests esdeveniments.
7 de març de 2022
En el marc del dia de la dona, 8M i del OpenDataDay, GenderDataLab.org moderarà un debat centrat en la necessitat de disposar de dades obertes amb perspectiva de gènere.  Al debat participen, la Direcció de Dades Obertes de Generalitat, Desprotegides.cat, DatosContraElRuido.org i CKAN-OKF. Els participants exposaran les seves visions i definiran els reptes que suposa...