Anna Higueras

Anna és creadora de contingut i especialista en la gestió de projectes als sectors de la innovació social, la cultura digital, la ciència, l’art i la tecnologia. Graduada en Enginyeria Química per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i postgraduada en Administració d’Empreses a la Indústria Musical per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), anteriorment va exercir com a consultora de projectes d’eficiència energètica i va formar part de l’equip de Sónar+D, liderant accions relacionades amb la tecnologia i l’entreteniment. També va participar a la transformació social digital de la ciutat de Barcelona, treballant per a l’Oficina de Tecnologia i Innovació Digital de l’Ajuntament de Barcelona. 

A Ideas for Change ha coordinat el Projecte DLT4EU, un pilot d’acceleradora de projectes que utilitzàven blockchain per resoldre desafiaments socials i mediambientals a la Unió Europea. Actualment lidera el projecte TwinERGY, que busca millorar l’ecosistema energètic empoderant ciutadans i comunitats mitjançant l’ús de solucions d’intel·ligència digital, permetent-los adaptar activament el seu consum a les fluctuacions del mercat mitjançant l’ajuda de les dades i l’automatització.

Detalls del ponent
Actes del Ponent
També us poden agradar aquests esdeveniments.
7 de març de 2022
El dilluns 7 de març ens aproparem a l’ús de les dades obertes en el món de la recerca. Des de la Direcció General de Recerca se’ns presentarà el CORA (Catalan Open Research Area) i d’altres projectes que promouen la ciència oberta. També s’hi abordarà l’anomenada “ciència ciutadana”, amb la presentació d’experiències provinents de l’àmbit privat de la mà...