Albert Cañigueral

Albert Cañigueral, enginyer multimèdia, és l’actual director general de Dades Obertes, Transparència i Col·laboració de la Secretaria de Govern Obert a la Generalitat de Catalunya.

Anteriorment va treballar més de 10 anys com a autònom, liderant el col·lectiu Ouishare des de Barcelona, explorant els impactes socials de les tecnologies amb un focus especial a les plataformes digitals i el futur del treball.

Detalls del ponent
Actes del Ponent
També us poden agradar aquests esdeveniments.
7 de març de 2022
En el marc del dia de la dona, 8M i del OpenDataDay, GenderDataLab.org moderarà un debat centrat en la necessitat de disposar de dades obertes amb perspectiva de gènere.  Al debat participen, la Direcció de Dades Obertes de Generalitat, Desprotegides.cat, DatosContraElRuido.org i CKAN-OKF. Els participants exposaran les seves visions i definiran els reptes que suposa...
7 de març de 2022
El dilluns 7 de març ens aproparem a l’ús de les dades obertes en el món de la recerca. Des de la Direcció General de Recerca se’ns presentarà el CORA (Catalan Open Research Area) i d’altres projectes que promouen la ciència oberta. També s’hi abordarà l’anomenada “ciència ciutadana”, amb la presentació d’experiències provinents de l’àmbit privat de la mà...
4 de març de 2022
Presentació del Volum 8 de la Col·leció de Govern Obert "El valor de les dades obertes" i l'informe "La reutilización de los datos abiertos"