Totes convidades al #OpenDataDay 2022

QUÈ ÉS EL DIA DE LES DADES OBERTES?

El Dia de les Dades Obertes és una celebració anual de les dades obertes a tot el món. Durant aquell dia, grups d’arreu del món creen actes locals per a utilitzar les dades obertes en la seva comunitat. És una oportunitat de mostrar els beneficis de les dades obertes i promoure l’adopció de polítiques de dades obertes en l’àmbit de govern, empresa i societat.

Tots els treballs realitzats són oberts a tothom per utilitzar i re-utilitzar.

PER A QUI ÉS AIXÒ? PER A TOTHOM!

Si tens una idea sobre com usar dades obertes, vols trobar un projecte interesant per a contribuir-hi, aprendre com visualitzar o analitzar dades o simplement vols estar al corrent del que passa, vine i participa! La participació és un dels aspectes clau del Dia de les Dades Obertes, tothom pot expressar les seves opinions de manera constructiva. Independentment de les teves habilitats o interessos animem als organitzadors a promoure oportunitats perquè aprenguis a ajudis a créixer la comunitat de les dades obertes arreu del món.

Últimes entrades